sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Pihapuutarhuri Tampere pihojen monitoimimies palveluksessanne: Tervetuloa piha- ja puutarhapalveluidemme tilaajaksi Pirkanmaan ja Tampereen talousalueella Tampere Pirkkala Ylöjärvi Nokia Akaa Lempäälä Pälkäne Valkeakoski Hämeenlinna

Pihapuutarhuri Tampere Kangasala pihojen monitoimimies palveluksessanne: Tervetuloa piha- ja puutarhapalveluidemme tilaajaksi Pirkanmaan ja Tampereen talousalueella Tampere Pirkkala Ylöjärvi Nokia Akaa Lempäälä Pälkäne Valkeakoski Hämeenlinna



E-mail:Talonmiespalvelu@gmail.com (<= Yhteydenottonne)

Puhelin: 044-3380291 puhelin lähinnä vanhuksille tmv:lle joilta netin käyttö ei onnistu kihtisormien tmv takia.

Hinnoittelu: 50€ alkava tunti, siirtymäkorvaus osoitteen mukaan 10-50€ Pirkanmaa alueella, Hämeenlinnaan tapauskohtaisesti, työkalukorvaus muutama kymppi riippuen kohteesta. Maksutapa käteisellä ennakkomaksuin jos isompi, jos vain jokin muutaman tunnin juttu niin siitä maksu heti. Lisätunneista 50 euroa lisää niin edetään sen mukaan. Ok?


Keväisistä kuusiaitojen, omenapuiden, pensasaitojen leikkauksista, puiden kaatoihin, ruohikoiden leikkauksiin kaikki käy mistä sovitaan ja maksetaan toimitusehdolla: Heti = paras asiakas ja paras motiivi hyvään palveluun.

Siirtolava erikseen tilauksestanne kohteeseenne. Hinnoittelu sen mukaan onko puhdasta puutarhajätettä vai sekalava.


Kotitalousvähennysmahdollisuus piha- ja puutarhatöistä Hinnoittelu ja maksuehdot: 50 euroa alkava tunti käteisellä + tilannekohtainen siirtymämaksu luoksenne + tapauskohtainen työkalukorvaus. Yritykset ja yhteisöt maksu tilille toimituspäivänä, eräpäivällä heti. Ennakkkomaksuin edetään joko tunti- tai urakkatilauksissa. 

Hyvästä työstä pitää maksaa kuten kauppa-asioinnistaan heti. Ei sieltä alkostakaan viinaa tai apteekista saa tavaraa maksamatta. 
Paras motiivi hyvään työhän on aina käteinen, ei mikään naureskelu "pankin kautta maksetaan". 
Liian monille ns "yrittäjille, yrityksille, hommien tekijöille" on karua todellisuutta, että ko väitteen esittäjät pelkkiä kusettajia, eikä korvausta tehdystä työstä näy eräpäivänä, saati sen jälkeenkään. Ilmaistöitä en tee, jollei siitä erikseen sovita hyvästä syystä ;) esim olen kiitollisuudenvelassa ja teen vastapalveluksena ;).

-------------------------------------
Pihapuutarhuri Tampere palveluksessanne, käteisellä tottakai
http://pihapuutarhuri-tampere.blogspot.fi/
Kotitalousvähennysoikeus tekemistäni töistä, kuitti tilaussähköpostiinne.
-------------------------------------

1 kommentti:

  1. videol video poker and gambling (video poker & gambling)
    Video poker & gambling (video poker & gambling). Video poker & gambling video youtube mp3 poker & gambling. Video poker & gambling. Enjoy our high quality content, our video

    VastaaPoista